Хауард

  во

  Општествената одговорност на компаниите се развива уште од 18 век, а меѓу првите дефиниции на овој поим е онаа на американскиот економист Хауард Бовен (Howard ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Ако досега не сте слушнале за Нора Сегура, време е да започнете да ја следите на Инстаграм. Сегура е девојка на Тим Хауард, поранешниот голман на Евертон и ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Ако досега не сте слушнале за Нора Сегура, време е да започнете да ја следите на Инстаграм. Сегура е девојка на Тим Хауард, поранешниот голман на Евертон и ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Ако досега не сте слушнале за Нора Сегура, време е да започнете да ја следите на Инстаграм. Сегура е девојка на Тим Хауард, поранешниот голман на Евертон и ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Каменување до смрт доколку хомосексуално лице биде фатено за време на љубовен чин е казната предвидена од новиот шеријатски закон, кој од денеска влегува во ...
  сите 25 | | | веќе видена