Харвард

  во

  Како што вели директорот на Универзитетот, Епстајн давал “поклони“ на Харвард од 1998-та до 2007-та година. Престижниот Харвард примил речиси девет милиони ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Колку лесно одредени банкноти пренесуваат бактерии? Постои ли разлика во топлината меѓу едниот и другиот тестис? Дали пиците штитат од болести? Колку плунка ...
  сите 2 | | | веќе видена

  На третата дебата вечерва водечките демократи кои остануват во трката дебатираат за успех во номинацијата за претседателски кандидат од Демократската партија, ...
  сите 16 | | | веќе видена

  На третата дебата вечерва водечките демократи кои остануват во трката дебатираат за успех во номинацијата за претседателски кандидат од Демократската партија, ...
  сите 16 | | | веќе видена

  На третата дебата вечерва водечките демократи кои остануват во трката дебатираат за успех во номинацијата за претседателски кандидат од Демократската партија, ...
  сите 16 | | | веќе видена

  На третата дебата вечерва водечките демократи кои остануват во трката дебатираат за успех во номинацијата за претседателски кандидат од Демократската партија, ...
  сите 16 | | | веќе видена

  На третата дебата вечерва водечките демократи кои остануват во трката дебатираат за успех во номинацијата за претседателски кандидат од Демократската партија, ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Ова е трета дебата меѓу демократските кандидати, коишто треба да изберат номинација која ќе се соочи со републиканскиот претседател Трамп, кој е во кампања за ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Во петок во Скопје доаѓа Евгениј Ангелов, претседател на Бугарската асоцијација за венчр капитал (venture capital), партнер во Постскриптум венчр и поранешен ...
  сите 37 | | | веќе видена

  Два пати паднал на приемниот испит на факултет и долго не можел да најде работа. Десет пати пробал да се запише на Харвард и сите десет пати го одбиле. Потоа ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Во септември 1947 година компјутерот на „Харвард“ наречен Марк II престанал да работи. Откако направиле анализа на големата машина за да се открие причината за ...
  сите 8 | | | веќе видена

  На сите веќе им е познато дека газираните пијалоци не се здрави, но дали сте знаеле што може да направи само една лименка од популарниот газиран напиток на ...
  сите 13 | | | веќе видена