Хамид

  во

  Тажна колона со ковчези на девет сребренички жртви кои на 11 јули оваа година ќе бидат закопани во гробиштата на Меморијалниот центар „Сребреница – Поточари“, ...
  сите 58 | | | веќе видена

  Најавувам четврти сет мерки и сите пезионери кои примаат пензија до 15.000 денари и неактивните баратели на работа, што се пријавуваат на шест месеци, ќе ...
  сите 177 | | | веќе видена

  Носителот на листа во ИЕ 2 и премиер, Оливер Спасовски најави економска поддршка и за нови категории граѓани како дел од поддршката за справувањето со ...
  сите 38 | | | веќе видена

  Носителот на листа во ИЕ 2 и премиер, Оливер Спасовски најави економска поддршка и за нови категории граѓани како дел од поддршката за справувањето со ...
  сите 39 | | | веќе видена

  На 3 јули 1908 година младиот офицер Ахмед Нијази-бег, кој бил командант на турскиот гарнизон во Ресен, со излегување со единиците во илегала, ја почнал ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Во дискусијата која, опфаќаше неколку актуелни теми, покрај премиерот Спасовски учествуваа и Сами Џемаилоски, извршен директор на „Кармен", Елвис Шаќири, ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Направивме пресврт и разлика, од општество во кое 11 години се газеше врз достоинството на луѓето станавме општество во кое се помага на сиромашните и ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Направивме пресврт и разлика, од општество во кое 11 години се газеше врз достоинството на луѓето станавме општество во кое се помага на сиромашните и ...
  сите 14 | | | веќе видена

  „Состојбата на Ромите во Република Северна Македонија: мерки, приоритети и предизвици” беше темата на панел-дискусијата на која учествуваше премиерот Оливер ...
  сите 79 | | | веќе видена

  „Состојбата на Ромите во Република Северна Македонија: мерки, приоритети и предизвици“ беше темата на панел-дискусијата на која учествуваше премиерот Оливер ...
  сите 79 | | | веќе видена

  Во изјавата за медиумите, премиерот Спасовски истакна дека Владата на Република Македонија во изминатите три години покажа што значи вистинска грижа за сите ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Направивме пресврт и разлика, од општество во кое 11 години се газеше врз достоинството на луѓето станавме општество во кое се помага на сиромашните и ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Претседателот на Владата на Република Македонија, Оливер Спасовски и заменик министерот за животна средина и просторно планирање, Јани Макрадули, денеска ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Претседателот на Владата на Република Македонија, Оливер Спасовски и заменик министерот за животна средина и просторно планирање, Јани Макрадули, денеска ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Техничкиот премиер Оливер Спасовски и заменик министерот за животна средина и просторно планирање, Јани Макрадули, денеска извршија увид во работите на ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Премиерот Оливер Спасовски и заменик министерот за животна средина и просторно планирање, Јани Макрадули денеска извршија увид во работите на училиштето „Браќа ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Една од најпознатите произраелски фигури на социјални мрежи во Саудиска Арабија и саудиски новинар изјави дека му е одземено државјанството поради обвиненија ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Една од најпознатите произраелски фигури на социјални мрежи во Саудиска Арабија и саудиски новинар изјави дека му е одземено државјанството поради обвиненија ...
  сите 4 | | | веќе видена