Хамас

  во

  Белата куќа подготви план за економско закрепнување на Блискиот Исток, вреден 50 милијарди долари, кој би ги опфатил Палестинските територии и соседните ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Белата куќа подготви план за економско закрепнување на Блискиот Исток, вреден 50 милијарди долари, кој би ги опфатил Палестинските територии и соседните ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Белата куќа подготви план за економско закрепнување на Блискиот Исток, вреден 50 милијарди долари, кој би ги опфатил Палестинските територии и соседните ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Белата куќа подготви план за економско закрепнување на Блискиот Исток, вреден 50 милијарди долари, кој би ги опфатил Палестинските територии и соседните ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Белата куќа подготви план за економско закрепнување на Блискиот Исток, вреден 50 милијарди долари, кој би ги опфатил Палестинските територии и соседните ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Бившиот египетски претседател Мохамед Морси, кој од власт беше соборен со воен удар во 2013 година, почина за време на судското рочиште во судница, откако му ...
  сите 63 | | | веќе видена