Халкидики

  во

  Алтернативната портпаролка на грчката Влада Аристотелиа Пелони ги соопшти одлуките донесени на денешниот состанок за Ковид-19 на премиерот Кирјакос Мицотакис ...
  сите 124 | | | веќе видена

  Во Србија 236 новозаразени, 9 лица починаа, забрана за литии во Грција до крајот на август, вонредни мерки во Лариса... Србија 1. Партријахот Иринеј: ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Во изминатите 24 часа во Грција се регистрирани 203 нови случаи на Ковид-19, што е рекордно висок број за земјата, но и број што од ден на ден се зголемува, ...
  сите 124 | | | веќе видена

  Во изминатите 24 часа во Грција се регистрирани 203 нови случаи на Ковид-19, што е рекордно висок број за земјата, но и број што од ден на ден се зголемува, ...
  сите 124 | | | веќе видена

  Многумина од нашите граѓани веќе се откажаа од летување надвор од Македонија оваа година, но некои од нив се надеваат дека Грците би можеле во септември да ги ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Многумина од нашите граѓани веќе се откажаа од летување надвор од Македонија оваа година, но некои од нив се надеваат дека Грците би можеле во септември да ги ...
  сите 8 | | | веќе видена

  ''Очигледно'' е дека на Халкидики Србите, како и останатиот дел од Балканскиот народ и не се баш толку посакувани туристи... Еден Грк одлучил во некоја група ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Многумина од нашите граѓани веќе се откажаа од летување надвор од Македонија оваа година, но некои од нив се надеваат дека Грците би можеле во септември да ги ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Многумина од нашите граѓани веќе се откажаа од летување надвор од Македонија оваа година, но некои од нив се надеваат дека Грците би можеле во септември да ги ...
  сите 8 | | | веќе видена