Хајди

  во

   Во најголем дел од нив, односно во 64,2 отсто основ била етничката припадност, а во 25,2 отсто политичката припадност. Најмногу од делата – 67 биле насилство, ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Во периодот од 2013 до крајот на 2018 година, Хелсиншкиот комитет евидентирал 508 инциденти сторени поради омраза, беше соопштено на денешната ...
  сите 30 | | | веќе видена

  На денешната прес конференција на Хелсиншкиот комитет за човекови права, по повод Европскиот ден на жртвите од криминал од омраза, беше презентиран Годишниот ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Двојно е зголемен бројот на кривични дела од омраза за 2018 година, споредено со 2017 година, стои во годишниот извештај за криминал од омраза на Хелсиншкиот ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Сто дваесет и три инциденти и дела од омраза регистрирал Хелсиншкиот комитет за човекови права во 2018 година. Во најголем дел од нив, односно во 64,2 отсто ...
  сите 30 | | | веќе видена

  На денешната прес конференција на Хелсиншкиот комитет за човекови права, по повод Европскиот ден на жртвите од криминал од омраза, беше презентиран Годишниот ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Во периодот од 2013 до крајот на 2018 година Хелсиншкиот комитет евидентирал 508 инциденти сторени поради омраза, беше соопштено на денешната прес-конференција ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Сто дваесет и три инциденти и дела од омраза регистрирал Хелсиншкиот комитет за човекови права во 2018 година. Во најголем дел од нив, односно во 64,2 отсто ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Сто дваесет и три инциденти и дела од омраза регистрирал Хелсиншкиот комитет за човекови права во 2018 година. Во најголем дел од нив, односно во 64,2 отсто ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Сто дваесет и три инциденти и дела од омраза регистрирал Хелсиншкиот комитет за човекови права во 2018 година. Во најголем дел од нив, односно во 64,2 отсто ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Сто дваесет и три инциденти и дела од омраза регистрирал Хелсиншкиот комитет за човекови права во 2018 година. Во најголем дел од нив, односно во 64,2 отсто ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Сто дваесет и три инциденти и дела од омраза регистрирал Хелсиншкиот комитет за човекови права во 2018 година. Во најголем дел од нив, односно во 64,2 отсто ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Славната манекенка во црвена долна облека ги покажала бујните гради. Освен што некогашниот супермодел Хајди Клум, до неодамна и сопруга на 17 години помладиот ...
  сите 3 | | | веќе видена