Гвинеја

  во

  Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски денеска им се обрати на граѓаните од Центар. Тој рече дека СДСМ повторно ќе се појават пред граѓаните во ...
  сите 130 | | | веќе видена

  Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски денеска им се обрати на граѓаните од Центар. -Вчера го гледав обраќањето на Заев, така насмеан, распеан, свесен ...
  сите 131 | | | веќе видена

  Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски денеска им се обрати на граѓаните од Центар. Тој рече дека СДСМ повторно ќе се појават пред граѓаните во ...
  сите 147 | | | веќе видена

  -Вчера го гледав обраќањето на Заев, така насмеан, распеан, свесен дека губи и единственото нешто што му преостанува да го утеши неговиот деспотски избран ...
  сите 133 | | | веќе видена

  – Вчера го гледав обраќањето на Заев, така насмеан, распеан, свесен дека губи и единственото нешто што му преостанува да го утеши неговиот деспотски избран ...
  сите 170 | | | веќе видена

  Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски, денеска им се обрати на граѓаните од Центар. Тој рече дека СДСМ повторно ќе се појави пред граѓаните во ...
  сите 174 | | | веќе видена

  Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски денеска им се обрати на граѓаните од Центар. -Вчера го гледав обраќањето на Заев, така насмеан, распеан, свесен ...
  сите 174 | | | веќе видена