Гвантанамо

  во

  Американската војска го модернизираше затворот во Гвантанамо за го адаптира за полагоден живот на сè постарите затвореници. Токму поради тоа овој злогласен ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Американската војска го модернизираше затворот во Гвантанамо за го адаптира за полагоден живот на сè постарите затвореници. Токму поради тоа овој злогласен ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Затворот „Гвантанамо“, каде што повеќето затвореници се обвинети за вмешаност во нападите од 11 септември, би можел да функционира уште најмалку 25 години. ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Затворот „Гвантанамо“, каде што повеќето затвореници се обвинети за вмешаност во нападите од 11 септември, би можел да функционира уште најмалку 25 години. ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Затворот Гвантанамо, каде што повеќето затвореници се обвинети за вмешаност во нападите од 11. септември, би можел да функционира уште најмалку 25 години.„Мора ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Европскиот суд за човекови права ги отфрли жалбите на Литванија и Романија за пресудите на Трубуналот од мај годинава за нивна вмешаност во програмата за тајни ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Европскиот суд за човекови права ги отфрли жалбите на Литванија и Романија за пресудите на Трубуналот од мај годинава за нивна вмешаност во програмата за тајни ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Европскиот суд за човекови права ги отфрли жалбите на Литванија и Романија за пресудите на Трубуналот од мај годинава за нивна вмешаност во програмата за тајни ...
  сите 4 | | | веќе видена

  – Европскиот суд за човекови права ги отфрли жалбите на Литванија и Романија за пресудите на Трубуналот од мај годинава за нивна вмешаност во програмата за ...
  сите 5 | | | веќе видена