Гугл

  во

  Француската агенција за заштита на личните податоци ја осуди интернет компанијата Гугл на казна од 50 милиони евра поради пропусти во заштитата на личните ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Дали знаете што е смомби ? -Не,прв пат слушам. -Знаете што е смомби ? Не -Знаеш што е смомби? Не. -Знаете што е смомби? Не. -Дали знаете што е смомби? Не. ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Француската агенција за заштита на личните податоци ја осуди интернет компанијата Гугл на казна од 50 милиони евра поради пропусти во заштитата на личните ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Ловецот на лажни вести кој ја откри кумановската мрежа, Мартен Схенк, во интервју заа МИА, раскажува како успеал да ги пронајде членовите. Тој вели дека не ...
  сите 60 | | | веќе видена

  Ловецот на лажни вести кој ја откри кумановската мрежа, Мартен Шенк, во интервју со дописничката на МИА во Брисел, раскажува како успеал да ги пронајде ...
  сите 60 | | | веќе видена

  Со пресуда од страна на Француската агенција за заштита на личните податоци, американскиот и светски интернет гигант Google е принуден да исплати рекордна сума ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Франција ја казни компанијата "Гугл" со 50 милиони долари, бидејќи не ги информираше корисниците соодветно за собирање на нивните податоци. Ова важи за сите ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Франција ја казнила компнијата „Гугл“ со 50 милиони долари поради тоа што не ги известила корисниците на соодветен начин за тоа дека ги собира нивните ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Француската агенција за заштита на лични податоци ја осуди голема американска интернет компанија Гугл на рекордна казна од 50 милиони евра поради пропусти во ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Земјеното магнетно поле забрзано се менува, па Северниот Пол се повеќе и побрзо се оддалечува од Канада и се насочува кон Сибир. Поради тоа, светскиот магнетен ...
  сите 6 | | | веќе видена