Грузија

  во

  Балетскиот спектакл „Клеопатра“ грандиозна постановка, разнобојно дело што во многу аспекти ги надминува рамките на класичниот балет, кој има одличен прием кај ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Балетскиот спектакл „Клеопатра“ грандиозна постановка, разнобојно дело што во многу аспекти ги надминува рамките на класичниот балет, кој има одличен прием кај ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Вучиќ , кој зборуваше за гласањето во Европската мрежа на оператори за пренос на електрична енергија , рече дека со гласањето на соседните земји било победено ...
  сите 118 | | | веќе видена

  Даночната реформа на претседателот Доналд Трамп во САД е главната причина за овој остар пад којшто се надоврза на падот од 23% во 2017 година, затоа што ...
  сите 38 | | | веќе видена

  Катерина Петровска е Раководител на Дирекција за Маркетинг во Охридска Банка Сосиете Женерал. Токму во оваа компанија слави јубилејни десет години ангажман. ...
  сите 8 | | | веќе видена