Григор Димитров

  во

  Григор Прилечев е првиот историски лик над кој Македонија и Бугарија ќе имаат еднакви права. Ова е договорено на поседната средба на мешовитиот комитет за ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Велат дека кога двајца се сакаат, времето и растојанието не би требало да биде проблем за опстојување на врската, а тоа треба да го докажат и тенисерот Григор ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Се согласивме дека и Бугарите имаат поеднакво право на делото на Глигор Прличев,тој е дел од заедничката историја и не е проблем доколку, годишнината од ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Се согласивме дека и Бугарите имаат поеднакво право на делото на Глигор Прличев,тој е дел од заедничката историја и не е проблем доколку, годишнината од ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Се согласивме дека и Бугарите имаат поеднакво право на делото на Глигор Прличев,тој е дел од заедничката историја и не е проблем доколку, годишнината од ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Се согласивме дека и Бугарите имаат подеднакво право на делото на Глигор Прличев, тој е дел од заедничката историја и не е проблем доколку годишнината од ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Покрај многуте настани и богатата понуда во пресрет на новогодишните празници, еден од најочекуваните настани за охриѓани е секако и големиот концерт на ...
  сите 5 | | | веќе видена

  После политичко-историските провокации од страна на бугарскиот министер за одбрана Красимир Каракачанов, со слични провокации кон Македонија се огласи и ...
  сите 86 | | | веќе видена

  По бугарскиот вицепремиер и министер за одбрана Красимир Каракачанов, со забелешка за македонско-бугарските односи се јави европратеникот Андреј Ковачев со ...
  сите 86 | | | веќе видена

  Откако во саботата и неделата бугарскиот вицепремиер и министер за одбрана Красимир Каракачанов даде остри предупредувања за развојот на македонско-бугарските ...
  сите 89 | | | веќе видена

  По бугарскиот вицепремиер и министер за одбрана Красимир Каракачанов, со забелешка за македонско-бугарските односи се јави европратеникот Андреј Ковачев со ...
  сите 92 | | | веќе видена