Грчева

  во

  Што сакаше да каже ЗЗ, дека само хетеро може да му ја бутне владата? Ова е примитивизам од најдолен вид. Гасете светло, го допревме дното! - пишува Солза ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Поранешната пратеничка и актуелна претседателка на Глас за Македонија, на својот фејсбук профил потсети на нападите кои ги добиваше затоа што се спротистави ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Поранешната пратеничка и актуелна претседателка на Глас за Македонија, на својот фејсбук профил потсети на нападите кои ги добиваше затоа што се спротистави ...
  сите 5 | | | веќе видена

  На бројните прашања што коситецрти кои се впишуваа во графата државјанство во документи што ги добиваат, екс-пратеничката на СДСМ и лидер на Глас за Македонија ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Косите црти во новите државјанства се поводот за новиот статус на претседателката на Глас за Македонија, Солза Грчева. Таа напиша: Ме сретнуваат луѓе кои ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Вистинските спотери на Зоран Заев во политиката го покажаа вистинското лице. Ако на некој не му е јасно, Солза Грчева се прикажуваше за браник во бојкотот на ...
  сите 8 | | | веќе видена

  „Претседателот на Република Северна Македонија, Стево Пендаровски, денеска, на нејзино барање, ја прими претседателката на политичката партија Глас за ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Грчева ги пренесе ставовите на нејзината политичка партија во врска со изборниот систем, финансирањето на политичките партии, и медиумското претставување на ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Претседателката на Глас за Македонија, Солза Грчева, денеска на нејзино барање, се сретнала со претседателот Стево Пендаровски и му ги пренела ставовите на ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Претседателот на Македонија, Стево Пендаровски, денеска, на нејзино барање, ја прими претседателката на политичката партија Глас за Македонија, Солза Грчева. ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Претседателот Стево Пендаровски, денеска, на нејзино барање, ја прими претседателката на политичката партија Глас за Македонија, Солза Грчева. Грчева ги ...
  сите 16 | | | веќе видена