Градски

  во

  ЈП „Градски пазар“ претрпе финансиски тешкоти и отежнати услови за работа во пазарот со една година катастрофално менаџирање. Директорката Кристина ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Охрид, 20. ноември 2018 (ИНПРЕС) – Со евидентирано зголемување на приходите по сите основи, намалување на трошоците, посветено и домаќинско работење, вака ...
  сите 15 | | | веќе видена

  ЈП „Градски пазар“ претрпе финансиски потешкоти и отежнати услови за работа во пазарот со една година катастрофално менаџирање. Директорката Кристина ...
  сите 15 | | | веќе видена

  ЈП „Градски пазар“ претрпе финансиски потешкоти и отежнати услови за работа во пазарот со една година катастрофално менаџирање. Директорката Кристина ...
  сите 15 | | | веќе видена

  ЈП „Градски пазар“ претрпе финансиски потешкоти и отежнати услови за работа во пазарот со една година катастрофално менаџирање. Директорката Кристина ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Интегрален текст од прес конференција за медиуми на Горан Талевски Почитувани, Неспособноста на Петровска и нејзиниот тим од директори на ЈП во комбинација со ...
  сите 51 | | | веќе видена

  Единаесет години лицемерните ВМРО-ДПМНЕ не покажаа загриженост за загадувањето и за здравјето на граѓаните туку со системското уништување на зеленилото ја ...
  сите 121 | | | веќе видена

  Здружението за социјални иновации и одржлив развој „РАДАР”, Новинари за човекови права, Првата детска амбасада „Меѓаши” и Зелениот институт, најавија тужба ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Ниту една иницијатива на ВМРО-ДПМНЕ нема да ја прикрие нејзината директна одговорност за непреземањето ништо цела деценија, за системски уништеното зеленило, ...
  сите 121 | | | веќе видена

  Илија Несторовски целосно го остави зад себе периодот без голови за Палермо и Македонија и со плодна есен потврдува дека е наш најдобар напаѓач и оваа ...
  сите 33 | | | веќе видена

  Илија Несторовски целосно го остави зад себе периодот без голови за Палермо и Македонија и со плодна есен потврдува дека е наш најдобар напаѓач и оваа ...
  сите 33 | | | веќе видена

  Илија Несторовски целосно го остави зад себе периодот без голови за Палермо и Македонија и со плодна есен потврдува дека е наш најдобар напаѓач и оваа ...
  сите 33 | | | веќе видена

  За разлика од таквиот лицемерен однос на ВМРО-ДПМНЕ, Владата предводена од СДСМ, заедно со надлежните институции, Градот Скопје и општините започна системско ...
  сите 121 | | | веќе видена