Градежниот

  во

  Според македонските и светските закони, купувачот мора да биде информиран од која енергетска класа е станот што го купува. Но проблемот се јавува после 10-тина ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Скоро година и половина со блокирана сметка на општината и толку време со врзани раце за да функцинира - спор со Министерството за внатрешни работи му ја ...
  сите 36 | | | веќе видена

  Здружението на сопственици на деловен простор за одржување на ТЦ Бисер го повикува Јавното обвинителство да покрене истрага за случајот со, како што велат, ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Здружението на сопственици на деловен простор за одржување на ТЦ Бисер го повикува Јавното обвинителство да покрене истрага за случајот со, како што велат, ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Здружението на сопственици на деловен простор за одржување на ТЦ „Бисер“ го повикува Јавното обвинителство да покрене истрага за случајот со, како што велат, ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Здружението на сопственици на деловен простор за одржување на ТЦ Бисер го повикува Јавното обвинителство да покрене истрага за случајот со, како што велат, ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Здружението на сопственици на деловен простор за одржување на ТЦ Бисер го повикува Јавното обвинителство да покрене истрага за случајот со, како што велат, ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Здружението на сопственици на деловен простор за одржување на ТЦ Бисер го повикува Јавното обвинителство да покрене истрага за случајот со, како што велат, ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Здружението на сопственици на деловен простор за одржување на ТЦ „Бисер“ го повикува Јавното обвинителство да покрене истрага за случајот со, како што велат, ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Политичката/бизнис елита во државава добро знае што губи народот со неповратното менување на Уставот, името и националното понижување, но најважно им е што би ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Политичката/бизнис елита во државава добро знае што губи народот со неповратното менување на Уставот, името и националното понижување, но најважно им е што би ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Не се одвиваат никакви градежни работи на дворот, туку само на објектот, рече градоначалникот Петре Шилегов во изјава за „Република“, по обвинувањата дека ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Скопскиот градоначалник Петре Шилегов направил кривично дело за кое се оди во затвор, со тоа што узурпирал државно земјиште на националниот парк Маврово, кое ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Скопскиот градоначалник Петре Шилегов направил кривично дело за кое се оди во затвор, со тоа што узурпирал државно земјиште на националниот парк Маврово, кое ...
  сите 32 | | | веќе видена