ГП

  во

  Тројца бегалци од затвор биле уапсени вчера во Гостивар, на граничниот премин Јажинце и на аеродромот во Скопје. Како што информира МВР, полицајци од ПС ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Еден косовски и еден албански државјанин се уапсени вчера на граничниот премин „Долно Блаце“ при влез во Македонија врз основа на известување од Интерпол. ...
  сите 105 | | | веќе видена

  Следниот месец ќе биде објавен тендер за изградба на првата делница од автопатот Скопје-Блаце, а градежните работи се очекува да стартуваат во вториот квартал ...
  сите 29 | | | веќе видена

  Проектот за изградбата на автопатот Скопје-Блаце денеска формално почна со реализација. Се очекува автопатот што ќе ги поврзе Македонија и Косово да биде ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Проектот за изградбата на автопатот Скопје-Блаце денеска формално почна со реализација. Се очекува автопатот што ќе ги поврзе Македонија и Косово да биде ...
  сите 31 | | | веќе видена

  Проектот за изградбата на автопатот Скопје-Блаце денеска формално почна со реализација. Се очекува автопатот што ќе ги поврзе Македонија и Косово да биде ...
  сите 39 | | | веќе видена

  Следниот месец ќе биде објавен тендер за изградба на првата делница од автопатот Скопје-Блаце, а градежните работи се очекува да стартуваат во вториот квартал ...
  сите 42 | | | веќе видена

  Следниот месец ќе биде објавен тендер за изградба на првата делница од автопатот Скопје-Блаце, а градежните работи се очекува да стартуваат во вториот квартал ...
  сите 43 | | | веќе видена

  Следниот месец ќе биде објавен тендер за изградба на првата делница од автопатот Скопје-Блаце, а градежните работи се очекува да стартуваат во вториот квартал ...
  сите 45 | | | веќе видена