Гостивар

  во

  Припадници на полицијата и пожарникари повеќе од три часа трагаат по маж кој паднал во водите на Вардар на излезот од Гостивар. Гостиварец во полиција пријавил ...
  сите 52 | | | веќе видена

  Припадници на полицијата и пожарникари повеќе од три часа трагаат по маж кој паднал во водите на Вардар на излезот од Гостивар. Гостиварец во полиција пријавил ...
  сите 52 | | | веќе видена

  Припадници на полицијата и пожарникари повеќе од три часа трагаат по маж кој паднал во водите на Вардар на излезот од Гостивар. Гостиварец во полиција пријавил ...
  сите 52 | | | веќе видена

  Полицајци и пожарникари повеќе од три часа трагаат по маж кој паднал во водите на Вардар на излезот од Гостивар, јавува МИА.Гостиварец во полиција пријавил ...
  сите 52 | | | веќе видена

  Припадници на полицијата и пожарникари повеќе од три часа трагаат по маж кој паднал во водите на Вардар на излезот од Гостивар. Гостиварец во полиција пријавил ...
  сите 52 | | | веќе видена

  Во Скопје правдата е најскапа. За да се почне спор со мала вредност судските трошоци би биле над 55% од просечната плата , додека во Штип и Гостивар ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Прашањето за безбедноста на водата секоја година се отвора на денот на водата на 22 март.Небезбедна вода за пиење освен во гостиварскиот има и во тетовскиот ...
  сите 18 | | | веќе видена