Гостивар

  во

  Досега во Македонија се регистрирани 241 случај на заразени лица со коронавирус, четири лица се починати, а тројца се излечени. Од Влада пораачаа дека ...
  сите 751 | | | веќе видена

  Досега во земјава се регистрирани 241 случај на заразени лица со коронавирус. Четири лица се починати, а тројца се излечени. Од Влада пораачаа дека државните ...
  сите 751 | | | веќе видена

  Досега во земјава се регистрирани 241 случај на заразени лица со коронавирус. Четири лица се починати, а тројца се излечени. Од Влада пораачаа дека државните ...
  сите 751 | | | веќе видена

  Досега во земјава се регистрирани 241 случај на заразени лица со коронавирус. Четири лица се починати, а тројца се излечени. Од Влада пораачаа дека државните ...
  сите 751 | | | веќе видена

  Досега во земјава се регистрирани 241 случај на заразени лица со коронавирус. Четири лица се починати, а тројца се излечени. Според местото на живеење, досега ...
  сите 751 | | | веќе видена

  Во изминатите 24 часа се регистрирани 22 нови случаи на коронавирус во земјата. По градови: Скопје (9), Куманово (3), Струга (3), Тетово (2), Дебар (2), Прилеп ...
  сите 262 | | | веќе видена

  Во изминатите 24 часа се регистрирани 22 нови случаи на коронавирус во земјата. По градови: Скопје (9), Куманово (3), Струга (3), Тетово (2), Дебар (2), Прилеп ...
  сите 262 | | | веќе видена

  Во изминатите 24 часа се регистрирани 22 нови случаи на коронавирус во земјата.Во Македонија сега има вкупно 241 заболени, тројца излечени и 4 смртни случаи.По ...
  сите 262 | | | веќе видена

  Дваесет и два нови случаи на заболени од коронавирус се регистрирани изминатите 24 часа во земјава, соопшти Министерството за здравство. По градови во Скопје ...
  сите 262 | | | веќе видена

  По градови: Скопје (9), Куманово (3), Струга (3), Тетово (2), Дебар (2), Прилеп (2), Битола (1). Со ова, вкупната бројка на дијагностицирани пациенти со ...
  сите 262 | | | веќе видена