Гостивар

  во

  Министерството за здравство соопшти дека на Клиниката за инфективни болести и фебрилни состојби од Ковид-19 починаа двајца мажи, едниот на возраст од 45 години ...
  сите 658 | | | веќе видена

  На Клиниката за инфективни болести и фебрилни состојби од Ковид-19 починаа двајца пациенти. Жител на Куманово на возраст од 45 години и жител на Дебар на ...
  сите 658 | | | веќе видена

  На Клиниката за инфективни болести и фебрилни состојби починаа двајца мажи, од кои едниот на возраст од 45 години од Куманово, а другиот на 78-годишна возраст ...
  сите 658 | | | веќе видена

  На Клиниката за инфективни болести и фебрилни состојби од Ковид-19 починаа двајца мажи, едниот на возраст од 45 години од Куманово, другиот на возраст од 78 ...
  сите 658 | | | веќе видена

  Министерството за здравство соопшти дека на Клиниката за инфективни болести и фебрилни состојби од Ковид-19 починаа двајца мажи, едниот на возраст од 45 години ...
  сите 658 | | | веќе видена

  Министерството за здравство информира дека на Клиниката за инфективни болести и фебрилни состојби од Ковид-19 починаа двајца мажи, едниот на возраст од 45 ...
  сите 658 | | | веќе видена

  Министерството за здравство информира дека на Клиниката за инфективни болести и фебрилни состојби од Ковид-19 починаа двајца мажи, едниот на возраст од 45 ...
  сите 658 | | | веќе видена

  Вкупно 285 пациенти со коронавирус се дијагностицирани во државава, 12 се излекувани и испишани од болничко лекување, а седум се починати. Коронавирусот не ...
  сите 658 | | | веќе видена

  Вкупно 285 пациенти со коронавирус се дијагностицирани во државава, 12 се излекувани и испишани од болничко лекување, а седум се починати. Коронавирусот не ...
  сите 658 | | | веќе видена

  Министерот за здравство Венко Филипче на денешната редовна прес-конференција информираше дека на Клиниката за инфективни болести и фебрилни состојби се ...
  сите 658 | | | веќе видена

  Вкупно 285 пациенти со коронавирус се дијагностицирани во државава, 12 се излекувани и испишани од болничко лекување, а седум се починати. Коронавирусот не ...
  сите 658 | | | веќе видена

  Коронавирусот не бира  повозрасни, млади или деца, здрави или болни. По нешто повеќе од еден месец кога во земјава беше регистриран првиот позитивен случај на ...
  сите 658 | | | веќе видена