Гостивар

  во

  Пописот на населението во Македонија ќе се спроведе во април 2020 година. Планирано е да бидат ангажирани околу 5.000 попишувачи на осум јазици, при што ќе се ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Одлуката беше ставена како дополнителна точка на дневниот ред на денешната седнциа на барање на градоначалникот на општината Абен Таравари. По кусото ...
  сите 58 | | | веќе видена

  Советот на општина Гостивар донесе одлука за доделување на еднократна парична помош на семејството на Џејха Меџити, од гостиварско Здуње, која минатата недела ...
  сите 58 | | | веќе видена

  Вчеравечер (12 ноември) околу 19 часот и 50 минути, додека преземале службени дејствија на улица „Беличица“ во Гостивар, на тројца полициски службеници од ...
  сите 46 | | | веќе видена

  Советот на општина Гостивар донесе одлука за доделување на еднократна парична помош на семејството на Џејха Меџити, од гостиварско Здуње, која минатата недела ...
  сите 58 | | | веќе видена

  Советот на општина Гостивар донесе одлука за доделување на еднократна парична помош на семејството на Џејха Меџити, од гостиварско Здуње, која минатата недела ...
  сите 58 | | | веќе видена

  Советот на општина Гостивар донесе одлука за доделување на еднократна парична помош на семејството на Џејха Меџити, од гостиварско Здуње, која минатата недела ...
  сите 58 | | | веќе видена

  Советот на денешната седница донесе одлука за доделување на еднократна парична помош за сенејството на 17 годишната среднишколка од Здуње кога минатата недела ...
  сите 58 | | | веќе видена