Горица

  во

  Ја сакам работата со пациенти и можноста да работам во научноистражувачки проекти. Сè што барам е да ми се даде можност да работам, ни откри д-р Асани во ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Директорката на скопската гимназија „Никола Карев“, Горица Илиовска, е децидна дека оценките не се реални, односно дека нема објективно оценување. Наведува три ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Градоначалникот Петре Шилегов и претседателката на Советот на Град Скопје, Љубица Јанчева, престојуваа во еднодневна официјална посета на Подгорица по повод ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Градоначалникот Петре Шилегов и претседателката на Советот на Град Скопје, Љубица Јанчева, престојуваа во еднодневна официјална посета на градот Подгорица, ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Градоначалникот Петре Шилегов и претседателката на Советот на Град Скопје, Љубица Јанчева, престојуваа во еднодневна официјална посета на градот Подгорица, ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Градоначалникот Петре Шилегов и претседателката на Советот на Град Скопје, Љубица Јанчева, престојуваа во еднодневна официјална посета на градот Подгорица, ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Градоначалникот Петре Шилегов и претседателката на Советот на Град Скопје, Љубица Јанчева, престојуваа во еднодневна официјална посета на Подгорица по повод ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Амбасадорот на Република Македонија во Албанија, Данчо Марковски беше во посета на општина Пустец, Мала Преспа. Амбасадорот Марковски се сретна со преставници ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Претседателката на Хрватска Колинда Грабар Китаровиќ денеска отворила базен во Велика Горица. Таа истакнала дека изградба на гратски базен е од голема важност ...
  сите 2 | | | веќе видена