Гордон Браун

  во

  Дваесет лидери на самит во Вашингтон во 2008 година бараа излез од најтешката криза што го погоди светот од почетокот на 20 век. Една деценија подоцна, земјите ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Поради колапсот на американската инвестициска банка „Леман брадерс”, што предизвика најголема финансиска криза уште од Големата депресија, поранешниот ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Поради колапсот на американската инвестициска банка „Леман брадерс”, што предизвика најголема финансиска криза уште од Големата депресија, поранешниот ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Поради колапсот на американската инвестициска банка „Леман брадерс”, што предизвика најголема финансиска криза уште од Големата депресија, поранешниот ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Браун ќе изгради безбедна куќа во градот Јужен Фултон. Според неговите планови, безбедната куќа треба да има телефонска линија за интервенции, која ќе работи ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Боби Браун има намера да изгради прифатилиште за жртвите на семејно насилство во чест на својата покојна ќерка, за која се верува дека починала откако ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Боби Браун има намера да изгради прифатилиште за жртвите на семејно насилство во чест на својата покојна ќерка, за која се верува дека починала откако ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Боби Браун има намера да изгради прифатилиште за жртвите на семејно насилство во чест на својата покојна ќерка, за која се верува дека починала откако ...
  сите 8 | | | веќе видена

  На 17 октомври 2007 година репрезентацијата на Русија на „Лужники“ ја победи Англија со 2-1 и освои драгоцени бодови во борбата за пласман на Европско 2008. Со ...
  сите 3 | | | веќе видена