Гордон

  во

  Кината во градот Скопје во периодот меѓу двете светски војни, претставувале најинтересна и најомилена забава на скопјани. Со појавата на тонскиот филм, кината ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Фудбалска Англија ова утро се разбуди со една навистина тажна вест, бидејќи медиумите од оваа земја ја пренесоа информацијата за смртта на Гордон Бенкс, ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Англија ова утро се разбуди со една навистина тажна вест, бидејќи медиумите од оваа земја ја пренесоа веста за смртта на Гордон Бенкс, човекот кој беше симбол ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Oд Англија утрово пристигнува тажна вест. Голманот Гордон Бенкс кој беше симбол за голманската позиција во англиската фудбалска репрезентација во 60-тите и ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Фудбалска Англија ова утро се разбуди со една навистина тажна вест, бидејќи медиумите од оваа земја ја пренесоа информацијата за смртта на Гордон Бенкс, ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Фудбалска Англија ова утро се разбуди со една навистина тажна вест, бидејќи медиумите од оваа земја ја пренесоа информацијата за смртта на Гордон Бенкс, ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Легендарниот англиски голман Гордон Бенкс почина денеска на 82-годишна. Тажната вест на социјалните мрежи ја објави поранешниот напаѓач на Англија и ...
  сите 11 | | | веќе видена