Гордан Георгиев

  во

  Дали се знаеше дека Боки 13 рекетира и заработува милиони. Да, Зоран Заев и СДСМ го знаеа тоа со години, како и Финансиската полиција, и молчеле затоа што ...
  сите 61 | | | веќе видена

  Опелото кое го одржа денес Ленче Ристоска колку и достоинствено и стоички да беше доживеано, е сепак само последниот чин пред погребот на СЈО. Пишува Гордан ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Пишува Гордан Георгиев Сето ова ќе заврши еден ден. Некој ќе памти, останатите ќе злопамтиме. Зло ни беше нанесено, резидентно зло. Во недостаток на пристојна ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Зошто го пишувам ова? Затоа што е важно, многу е важно. И затоа што безнадежно верувам дека во секој од нас може да се најде макар и по една трошка добрина, ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Моми Македонки и момци Македонци, додека вие деновиве си ги шлапкате нозете на Халкидики, знајте дека веќе од септември сите ние ќе бидеме соочени со една ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Македонија нема да добие датум за преговори во октомври, тврди екс потпретседателот на СДСМ Гордан Георгиев во колумна за Дојче Веле.“Звучи неверојатно, но ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Политичарите од спротивните „табори“, но и граѓаните, да разговараат, да се научат на дијалог, наместо да се навредуваат. Да ги сослушуваат спротивните мислења ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Македонија нема да добие датум за преговори во октомври, тврди екс потпретседателот на СДСМ Гордан Георгиев во колумна за Дојче Веле. "Звучи неверојатно, но ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Политичарите од спротивните „табори“, но и граѓаните, да разговараат, да се научат на дијалог, наместо да се навредуваат. Да ги сослушуваат спротивните мислења ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Политичарите од спротивните „табори“, но и граѓаните, да разговараат, да се научат на дијалог, наместо да се навредуваат. Да ги сослушуваат спротивните мислења ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Политичарите од спротивните „табори”, но и граѓаните, да разговараат, да се научат на дијалог, наместо да се навредуваат. Да ги сослушуваат спротивните мислења ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Политичарите од спротивните „табори“, но и граѓаните, да разговараат, да се научат на дијалог, наместо да се навредуваат. Да ги сослушуваат спротивните мислења ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Зошто повторно лицитираме со датум и датуми? Зарем не беше доволна (не)научената лекција за бесцелното и бесмислено лицитирање со бројки и уставни толкувања ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Навивањето може да се канализира за да не предизвикува раздор, гадење, омраза, страв. Свикајте самит на навивачки групи т.е. „воџите“. Дајте им одговорност и ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Добра е Македонија во која СДСМ знае да ги послуша критиките и да се преобмисли себеси. И добра е Македонија во која ВМРО-ДПМНЕ покажува знаци на еманципација ...
  | | веќе видена

  Денес ВМРО-ДПМНЕ е повторно на крстопат, можеби најважниот од своето постоење. Денес на сите разбрани луѓе им е јасно дека лудата ролекостер националистичка ...
  | | веќе видена

  Токму граѓаните, и оние многумина кои не гласаа и оние помалубројни кои гласаа, ја исцртаа можната политичка мапа за идните комбинаторики на политичката сцена. ...
  сите 91 | | | веќе видена