Гордан

  во

  Левицата не треба да се плаши да ги отвори темите во кои десницата навидум суверено плива. Договорот од Преспа не треба да биде табу тема помеѓу приврзаниците ...
  | | веќе видена

  Комисијата за избори и именувања одлучи да се објави оглас за избор на тројца членови за граѓанскиот совет за надзор над Оперативно-техничката агенција (ОТА), ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Комисијата за избори и именувања одлучи да се објави оглас за избор на тројца членови за граѓанскиот совет за надзор над Опеативно-техничката агенција (ОТА), ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Комисијата за избори и именувања одлучи да се објави оглас за избор на тројца членови за граѓанскиот совет за надзор над Опеативно-техничката агенција (ОТА), ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Членовите на собраниската Комисија за прашања на изборите и именувањата и на денешната седница останаа на партсиките ставови по однос на Предлог одлуката за ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Членовите на собраниската Комисија за прашања на изборите и именувањата и на денешната седница останаа на партсиките ставови по однос на Предлог одлуката за ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Членовите на собраниската Комисија за прашања на изборите и именувањата и на денешната седница останаа на партсиките ставови по однос на Предлог одлуката за ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Членовите на собраниската Комисија за прашања на изборите и именувањата и на денешната седница останаа на партсиките ставови по однос на Предлог одлуката за ...
  сите 20 | | | веќе видена

  ВМРО-ДПМНЕ и Беса на Биљал Касами бараат целосно нов оглас за избор на членови на Граѓанскиот совет за надзор на ОТА , која ќе го спроведува следењето на ...
  сите 20 | | | веќе видена

  ВМРО-ДПМНЕ и Беса на Биљал Касами бараат целосно нов оглас за избор на членови на Граѓанскиот совет за надзор на ОТА , која ќе го спроведува следењето на ...
  сите 20 | | | веќе видена

  ВМРО-ДПМНЕ и Беса на Биљал Касами бараат целосно нов оглас за избор на членови на Граѓанскиот совет за надзор на ОТА , која ќе го спроведува следењето на ...
  сите 20 | | | веќе видена