Горанчо

  во

  Директорот на фабриката „Блаког Ѓорев“ од Велес Горанчо Лазов денеска во Владата на РМ пред земјоделците вети сигурен откуп по пазарни цени за земјоделските ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Доброволно или на повик, Горанчо Аризанкоски во својата 53 годишна возраст дури 110 пати дарувал крв и како што самиот вели, дека во тој поглед е рекордер во ...
  | | веќе видена

  Денешното рочиште за крвавиот четврток, односно насилниот упад во Собранието што се случи на 27 април минатата година, продолжи со разгледување на ...
  сите 175 | | | веќе видена

  Денешното рочиште за „крвавиот четврток“ односно насилниот упад во Собранието кој се случи на 27 април минатата година, продолжи со разгледување на видео ...
  сите 176 | | | веќе видена

  Денешното рочиште за „крвавиот четврток“ односно насилниот упад во Собранието кој се случи на 27 април минатата година, продолжи со разгледување на видео ...
  сите 178 | | | веќе видена

  Денешното рочиште за „крвавиот четврток“ односно насилниот упад во Собранието кој се случи на 27 април минатата година, продолжи со разгледување на видео ...
  сите 176 | | | веќе видена

  Денешното рочиште за „крвавиот четврток“ односно насилниот упад во Собранието кој се случи на 27 април минатата година, продолжи со разгледување на видео ...
  сите 188 | | | веќе видена

  Денешното рочиште за крвавиот четврток, односно насилниот упад во Собранието што се случи на 27 април минатата година, продолжи со разгледување на ...
  сите 188 | | | веќе видена

  Денешното рочиште за „крвавиот четврток“ односно насилниот упад во Собранието кој се случи на 27 април минатата година, продолжи со разгледување на видео ...
  сите 189 | | | веќе видена

  Ексдиректорот на Бирото за јавна безбедност и ексначалникот на крим-техника на СВР Скопје, Горанчо Савевски, разузнавал и прислушувал граѓани од Куманово, кои ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Во Основниот суд Скопје 1 продолжи прегледувањето на снимките од собраниските безбедносни камери од организираниот напад во Собранието на 27 април лани. На ...
  сите 172 | | | веќе видена

  Во Основниот суд Скопје 1 денеска продолжи прегледувањето на снимките од собраниските безбедносни камери од организираниот напад во Собранието на 27 април ...
  сите 148 | | | веќе видена

  Обвинетиот Игор Југ, за кои обвинителството тврди дека носел пиштол во Собранието при упадот на “27 април”, бил во комуникација со членови на собраниското ...
  сите 151 | | | веќе видена

  Денеска во судот на рочиштето за 27 Април се презентираат снимките од холот пред влезот на тогашниот претседавач Трајко Вељаноски. На снимките се гледаат ...
  сите 171 | | | веќе видена

  Творештвото на Дада е еден неуморен, експериментален, истражувачки од во изнаоѓање одговор на енигмата наречена „скулптура”, во изнаоѓањето на сопствени ...
  сите 6 | | | веќе видена

  По Горанчо Савевски, поранешен директор на Бирото за јавна безбедност во МВР, во бомбите за „Титаник“ на СЈО за злосторничко здружување за тешки изборни ...
  сите 47 | | | веќе видена

  Ексдиректорот на Бирото за јавна безбедност и ексначалникот на крим-техника на СВР Скопје, Горанчо Савевски, разузнавал и прислушувал граѓани од Куманово, кои ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Ексдиректорот на Бирото за јавна безбедност и ексначалникот на крим-техника на СВР Скопје, Горанчо Савевски, разузнавал и прислушувал граѓани од Куманово, кои ...
  сите 29 | | | веќе видена

  Ексдиректорот на Бирото за јавна безбедност и ексначалникот на крим-техника на СВР Скопје, Горанчо Савевски, разузнавал и прислушувал граѓани од Куманово, кои ...
  сите 54 | | | веќе видена