Горан

  во

  Договор за финансиска поддршка за евтини авиолинии ќе потпишат денеска министерот за транспорт Горан Сугарески и претставници на нискобуџетната авиокомпанија ...
  сите 59 | | | веќе видена

  Договор за финансиска поддршка за евтини авиолинии ќе потпишат денеска министерот за транспорт Горан Сугарески и претставници на нискобуџетната авиокомпанија ...
  сите 59 | | | веќе видена

  Македонската опера и балет новата година ја започна со извонреден василичарски концерт и преполна сала во која се бараше место повеќе, токму поради изведбата ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Ова требаше да биде првата колумна во 2019 година, но е првата во „Северџистан“. Тастатурата едвај ја гледам низ солзи, па затоа не очекувајте ништо повеќе од ...
  | | веќе видена

  Ексклузивната изложба „100 години Требениште“ по повод еден век од истражувањата на овој локалитет кај Охрид, Археолошкиот музеј на Македонија ќе ја отвори ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Договор за финансиска поддршка за евтини авиолинии ќе потпишат денеска министерот за транспорт Горан Сугарески и претставници на нискобуџетната авиокомпанија ...
  сите 62 | | | веќе видена

  Вакциналните картони како доказ за редовна имунизација да бидат задолжителни при уписот во училиште – Министерството за здравство деновиве ги разгледува сите ...
  сите 108 | | | веќе видена

  Договор за финансиска поддршка за евтини авиолинии ќе потпишат денеска министерот за транспорт Горан Сугарески и претставници на нискобуџетната авиокомпанија ...
  сите 66 | | | веќе видена

  Денеска министерот за транспорт и врски Горан Сугарески и претставници на авиокомпанијата „Визер“, ќе потпишат договор за финансиска поддршка на евтини ...
  сите 66 | | | веќе видена