Горан

  во

  Да се воспостави ефикасен систем за заштита на лекарите (физичко обезбедување и видео надзор) во сите здравствени установи, граѓаните да се едуцираат за ...
  сите 279 | | | веќе видена

  – Да се воспостави ефикасен систем за заштита на лекарите (физичко обезбедување и видео надзор) во сите здравствени установи, граѓаните да се едуцираат за ...
  сите 279 | | | веќе видена

  Да се воспостави ефикасен систем за заштита на лекарите (физичко обезбедување и видео надзор) во сите здравствени установи, граѓаните да се едуцираат за ...
  сите 279 | | | веќе видена

  Да се воспостави ефикасен систем за заштита на лекарите (физичко обезбедување и видео надзор) во сите здравствени установи, граѓаните да се едуцираат за ...
  сите 279 | | | веќе видена

  Да се воспостави ефикасен систем за заштита на лекарите (физичко обезбедување и видео надзор) во сите здравствени установи, граѓаните да се едуцираат за ...
  сите 279 | | | веќе видена

  Да се воспостави ефикасен систем за заштита на лекарите (физичко обезбедување и видео надзор) во сите здравствени установи, граѓаните да се едуцираат за ...
  сите 279 | | | веќе видена

  Да се воспостави ефикасен систем за заштита на лекарите (физичко обезбедување и видео надзор) во сите здравствени установи, граѓаните да се едуцираат за ...
  сите 279 | | | веќе видена

  Стоп за насилството врз здравствените работници или нема да има прегледи и болнички интервенции. Оваа предупредувачка порака ја упатија од Асоцијацијата на ...
  сите 279 | | | веќе видена

  Реализираме еден приоритетен проект за Радовиш со кој ќе обезбедиме константна и навремена дистрибуција на вода до граѓаните. Проектот е со вредност од 860 ...
  сите 59 | | | веќе видена

  Под мотото „Стоп за насилство врз здравствени работници“ денеска претпладне во кругот на Клиничкиот центар се одржа протест во организација на Асоцијацијата на ...
  сите 279 | | | веќе видена

   Под мотото „Стоп за насилство врз здравствени работници" денеска претпладне во кругот на Клиничкиот центар се одржа протест во организација на Асоцијацијата ...
  сите 279 | | | веќе видена

  Серијата напади кои изминатиот период се случија во повеќе здравствени установи ги „изнесе“ денеска на протест здравствените работници. Протестот го ...
  сите 279 | | | веќе видена

  Проектот е со вредност од 860 илјади евра и предвидува изградба на цевковод и резервори за вода во неколку населени места во општината, истакна министерот за ...
  сите 59 | | | веќе видена

  Продолжува донирањето за доизградба на собирниот храм „Св.Кирил и Методиј” во Делчево. Како еден од првите донатори градоначалникот на општина Делчево, Горан ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Со проектот за изградба на цевковод и резервоари за вода во неколку населени места во општина Радовиш ќе обезбедиме навремена и постојана дистрибуција на вода ...
  сите 59 | | | веќе видена