Google

  во

  Од Google одлучиле да заборават на принципите на приватноста и да ги поврзат броевите на корисниците со нивните пребарувања на интернет. Овие податоци во секој ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Пред некое време се појавија шематски прикази за можниот дизајн и боите на претстојниот премиум смартфон Pixel 3 каде најмногу се истакнаа зелени нијанси на ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Google организира луд конкурс . Компанијата ќе ги награди сите кои ќе успеат да ја измамат вештачката интелигенција со слики од велосипеди и птици. Единствен ...
  сите 10 | | | веќе видена