ГОБ

  во

  Алармантното загадување изминатите денови го зема данокот. На одделот за кардиологија во ГОБ 8ми семтември нема слободно место а преполно е и на пулмолошкото ...
  сите 60 | | | веќе видена

  Алармантното загадување изминатите денови го зема данокот. На одделот за кардиологија во ГОБ 8ми семтември нема слободно место а преполно е и на пулмолошкото ...
  сите 60 | | | веќе видена

  Алармантното загадување изминатите денови го зема данокот. На одделот за кардиологија во ГОБ 8ми семтември нема слободно место а преполно е и на пулмолошкото ...
  сите 60 | | | веќе видена

  Алармантното загадување изминатите денови го зема данокот. На одделот за кардиологија во ГОБ 8ми семтември нема слободно место а преполно е и на пулмолошкото ...
  сите 60 | | | веќе видена

  Поранешниот министер за внатрешни работи Оливер Андонов е еден од учесниците на сообраќајната несреќа кај последна петка во Ново Лисиче, каде беше повредено ...
  сите 119 | | | веќе видена

  На 17.01.2019 околу 15.45 часот на бул. АСНОМ во Скопје се случила сообраќајна незгода во која учествувале патничко моторно возило Опел Астра со скопски ...
  сите 119 | | | веќе видена

  Поранешен министер за внатрешни работи учествувал во сообраќајна несреќа кај последна петка во Ново Лисиче, каде беше повредено едно женско лице. Во 15.45 ...
  сите 119 | | | веќе видена

  На први јануари годинава, во Градската општа болница „8 Септември“ изведен е нов метод за отстранување тромб од крвен сад во мозокот при мозочен удар, односно ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Скопјани кои деновиве „заработија“ скршеници на лизгавите улици веќе го преполнија одделот за трауматологија и ортопедија во Градската Општа Болница „8. ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Градската општа болница „8-ми Септември“ минатата недела затвори една од двете хируршки сали на ново отворениот Оддел за трауматологија, бидејќи има недостиг ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Градската општа болница „8-ми Септември“ минатата недела затвори една од двете хируршки сали на ново отворениот Оддел за трауматологија, бидејќи има недостиг ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Градската општа болница „8-ми Септември“ минатата недела затвори една од двете хируршки сали на ново отворениот Оддел за трауматологија, бидејќи има недостиг ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Градската општа болница „8-ми Септември“ минатата недела затвори една од двете хируршки сали на ново отворениот Оддел за трауматологија, бидејќи има недостиг ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Градската општа болница (ГОБ) „8 Септември“ минатата недела затвори една од двете хируршки сали сали на новоотворениот Оддел за трауматологија, бидејќи има ...
  сите 29 | | | веќе видена

  Градската општа болница (ГОБ) „8 Септември“ минатата недела затвори една од двете хируршки сали сали на новоотворениот Оддел за трауматологија, бидејќи има ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Граѓаните може да побараат отштета доколку се лизнат и паднат на снегот и при тоа се повредат. Од Град Скопје велат дека евентуалните побарувања за ваков вид ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Повеќе од 50 скопјани кои се здобиле со скршеници во изминатите три дена паѓајќи на замрзнатите улици и тротоари биле примени во болниците ГОБ „8. Септември“ и ...
  сите 16 | | | веќе видена

  На први јануари годинава, во Градската општа болница „8 Септември“ изведен е нов метод за отстранување тромб од крвен сад во мозокот при мозочен удар, односно ...
  сите 4 | | | веќе видена