Ѓукановиќ

  во

  Црногорскиот претседател Мило Ѓукановиќ изјави дека Црна Гора ќе ги преиспита односите со Европската унија доколку во Брисел почне да се менува мислењето за ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Навивач на фудбалскиот клуб Партизан го загуби животот, во договорена тепачка помеѓу „Делии“ и „Гробари“ во Бјелина. Тепачката меѓу навивачите на Црвена Звезда ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Навивач на фудбалскиот клуб Партизан го загуби животот, во договорена тепачка помеѓу „Делии“ и „Гробари“ во Бјелина. Тепачката меѓу навивачите на Црвена Звезда ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Ривалството меѓу Црвена Звезда и Партиза редовно ги надминува спортските размери и нивните пресметки изобилуваат со насилства меѓу навивачките групи на двата ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Црногорскиот претседател Мило Ѓукановиќ изјави дека Црна Гора ќе ги преиспита односите со Европската унија доколку во Брисел почне да се менува мислењето за ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Црногорскиот претседател Мило Ѓукановиќ изјави дека Црна Гора ќе ги преиспита односите со Европската унија доколку во Брисел почне да се менува мислењето за ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Црногорскиот претседател Мило Ѓукановиќ изјави дека Црна Гора ќе ги преиспита односите со Европската унија доколку во Брисел почне да се менува мислењето за ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Доколку во Брисел почне да се менува мислењето околу проширувањето, Црна Гора ќе ги преиспита односите со ЕУ, изјави црногорскиот претседател. Мило Ѓукановиќ. ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Црногорскиот претседател Мило Ѓукановиќ изјави дека Црна Гора ќе ги преиспита односите со Европската унија доколку во Брисел почне да се менува мислењето за ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Администрацијата на поранешниот американски претседател Бил Клинтон им давала значајна политичка и финансиска поддршка на црногорските власти откако ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Администрацијата на американскиот претседател Бил Клинтон пружала значајна политичка и финансиска поддршка за црногорските власти откако претседателот на ДПС, ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Администрацијата на поранешниот американски претседател Бил Клинтон им давала значајна политичка и финансиска поддршка на црногорските власти откако ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Администрацијата на поранешниот американски претседател Бил Клинтон им давала значајна политичка и финансиска поддршка на црногорските власти откако ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Администрацијата на поранешниот американски претседател Бил Клинтон им давала значајна политичка и финансиска поддршка на црногорските власти откако ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Администрацијата на американскиот претседател Бил Клинтон и даваше значајна политичка и финансиска поддршка на Владата на Црна Гора откако претседателот на ...
  сите 26 | | | веќе видена