Ѓорѓиевски

  во

  Археолозите од Kумановскиот музеј ги завршија археолошките ископувања на локалитетот Градиште во атарот на село Младо Нагоричане, соопштија денеска надлежните ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Управата за финансиска полиција поднесе кривични пријави по повеќе основи против 11 физички лица како и за 14 правни лица кои во периодот од јануари 2015 до 10 ...
  сите 91 | | | веќе видена

  Владата на седница го поништи дисциплинското решение, со кое му беше намалена платата на Зоран Ѓорѓиевски, советник на ексминистерот за внатрешни работи, Наќе ...
  сите 77 | | | веќе видена

  Владата на седница го поништи дисциплинското решение, со кое му беше намалена платата на Зоран Ѓорѓиевски, советник на ексминистерот за внатрешни работи, Наќе ...
  сите 79 | | | веќе видена

  Владата на седница го поништила дисциплинското решение со кое му беше намалена платата на Зоран Ѓорѓиевски, советник на ексминистерот за внатрешни работи, Наќе ...
  сите 83 | | | веќе видена

  Владата на седница го поништи дисциплинското решение со кое му беше намалена платата на Зоран Ѓорѓиевски, советник на ексминистерот за внатрешни работи, Наќе ...
  сите 87 | | | веќе видена

  Поранешниот претседателот на Основен суд Скопје 1, Владимир Панчевски, сега разрешен судија, не се чувствува за виновен за кривичното дело, за кое му се суди ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Зоран Ѓорѓиевски, советникот во кабинетот на техничкиот министер за внатрешни работи, Наќе Чулев, по вчерашната кривична пријава и суспензија од раборното ...
  сите 71 | | | веќе видена

  Решението за Зоран Ѓорѓиевски, советник на техничкиот министер за внатрешни работи, Наќе Чулев со кое му е изречена дисциплинска мерка пониска плата поради ...
  сите 73 | | | веќе видена

  Решението за Зоран Ѓорѓиевски, советник на техничкиот министер за внатрешни работи, Наќе Чулев со кое му е изречена дисциплинска мерка пониска плата поради ...
  сите 76 | | | веќе видена

  Зоран Ѓорѓиевски, советникот во кабинетот на техничкиот министер за внатрешни работи, Наќе Чулев, по и суспензија од раборното место, денеска заработи и ...
  сите 79 | | | веќе видена

  Според информации од МВР, државниот советник во кабинетот на министерот за внатрешни работи, Наќе Чулев поради инцидентот и нападот врз началникот на ...
  сите 80 | | | веќе видена

  Зоран Ѓорѓиевски, советникот во кабинетот на техничкиот министер за внатрешни работи, Наќе Чулев, по вчерашната кривична пријава и суспензија од работното ...
  сите 82 | | | веќе видена

  Зоран Ѓорѓиевски, советникот во кабинетот на техничкиот министер за внатрешни работи, Наќе Чулев, по вчерашната кривична пријава и суспензија од раборното ...
  сите 86 | | | веќе видена

  Зоран Ѓорѓиевски, советник во кабинетот на техничкиот министер за внатрешни работи, Наќе Чулев, е суспендиран и против него е поднесена кривична пријава за ...
  сите 88 | | | веќе видена

  Зоран Ѓорѓиевски, советник на Кабинетот на техничкиот министер за внатрешни работи, Наќе Чулев е суспендиран и против него е поднесена кривична пријава за ...
  сите 93 | | | веќе видена

  Против советникот на министерот за внатрешни работи Наќе Чулев кој на денот на изборите беше снимен како неколку минути му се заканува, го пцуе и го навредува ...
  сите 114 | | | веќе видена