Ѓорѓиев

  во

  Интегрален текст од изјава за медиуми на Филип Ѓорѓиев Почитувани, Во Република Македонија, во 2018-тата година, 111 животи згаснале на македонски патишта во ...
  сите 56 | | | веќе видена

  Во Република Македонија, во 2018-тата година, 111 животи згаснале на македонски патишта во сообраќајни незгоди. По повод одбележувањето на Светскиот ден на ...
  сите 56 | | | веќе видена

  Во Република Македонија, во 2018-тата година, 111 животи згаснале на македонски патишта во сообраќајни незгоди. По повод одбележувањето на Светскиот ден на ...
  сите 56 | | | веќе видена

  Во Република Македонија, во 2018-тата година, 111 животи згаснале на македонски патишта во сообраќајни незгоди. По повод одбележувањето на Светскиот ден на ...
  сите 56 | | | веќе видена

  Во Република Македонија, во 2018-тата година, 111 животи згаснале на македонски патишта во сообраќајни незгоди. По повод одбележувањето на Светскиот ден на ...
  сите 56 | | | веќе видена

  Во Република Македонија, во 2018-тата година, 111 животи згаснале на македонски патишта во сообраќајни незгоди. По повод одбележувањето на Светскиот ден на ...
  сите 56 | | | веќе видена

  Македонија како најмлада нација во регионот треба да направи поголеми отстапки за да се решат спорните историски моменти со Бугарија, смета професорот Драган ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Македонија како најмлада нација во регионот треба да направи поголеми отстапки за да се решат спорните историски моменти со Бугарија, кажа професорот Драган ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Институтот за национална историја при УКИМ по повод јубилејот 70 години од основањето денеска во Скопје организира Меѓународен научен симпозиум насловен ...
  сите 3 | | | веќе видена

  На свеченото отворање на симпозиумот ќе се одржи промоција на најновите изданија на Инстиутот за национална историја. Во текот на двата дена на одржувањето на ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Неготинецот Сретен Давидов, кој неодамна го доби државното признание за најдобар млад научник во Македонија, а кој работи во полето на електротехниката, е ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Неготинецот Сретен Давидов, кој неодамна го доби државното признание за најдобар млад научник во Македонија, а кој работи во полето на електротехниката, е ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Неготинецот Сретен Давидов, кој неодамна го доби државното признание за најдобар млад научник во Македонија, а кој работи во полето на електротехниката, е ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Сергеј Четковиќ и Јелена Томашевиќ кои решија да го напуштат шоуто поради несогласување со новите критериуми за избор на најмладите ѕвездички Вечерва со ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Иако пред десетина дена започна грејната сезона, дел од граѓаните кои што порачале и платиле огревно дрво, се уште чекаат да им биде испорачано од Македонски ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Во 11 часот, во просториите на на ЈП “Македонски шуми”, ул. “Перо Наков” 128, (МЗТ) Скопје, Министерот за земјоделство шумарство и водостопанство, Љупчо ...
  сите 13 | | | веќе видена