Ѓорѓе

  во

  Основниот суд во Битола донесе пресуда против еден базен во градот поради директна дискриминација на еден Ром со тоа што не му дозволил влез на базенот во ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Во вечерашното гостување адвокатот на Миле Јанкиески и Кирил Божиновски , Еленко Миланов во емисијата „Отворено на Алфа“ за решенијата издадени на 2 јули за ...
  сите 215 | | | веќе видена

  Основниот суд во Битола донесе пресуда против еден базен во градот поради директна дискриминација на еден Ром со тоа што не му дозволил влез на базенот во ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Основниот суд во Битола донесе пресуда против еден базен во градот поради директна дискриминација на еден Ром со тоа што не му дозволил влез на базенот во ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Основниот суд во Битола донесе пресуда против еден базен во градот поради директна дискриминација на еден Ром со тоа што не му дозволил влез на базенот во ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Кралицата Ранија од Јордан важи за една од најубавите и најдобро дотераните жени во светот. А тоа го потврди и на дочекот на нашиот претседател Ѓорѓе Иванов и ...
  сите 65 | | | веќе видена

  Основниот суд во Битола донесе пресуда против еден базен во градот поради директна дискриминација на еден Ром со тоа што не му дозволил влез на базенот во ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Основниот суд во Битола, Македонија, донесе пресуда против базен во градот поради директна дискриминација на Ром со тоа што не му дозволил влез на базенот во ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Во првите девет месеци од оваа година Групацијата Триглав реализираше 69,9 милиони евра добивка пред оданочување, што е за 8% повеќе во споредба со истиот ...
  сите 54 | | | веќе видена

  Професорот д-р Јове Кекеновски од „ВМРО-ДПМНЕ Демократска фракција“ би прифатил да биде претседателски кандидат ако опозицијата одлучи на претстојните ...
  сите 34 | | | веќе видена