Ѓорге

  во

  Претседателот Ѓорге Иванов не ги потпиша указите за прогласување на законите за за заштита од дискриминација и за оперативно техничката агенција и електронски ...
  сите 37 | | | веќе видена

  Со непотпишувањето на Указите за рефомските закони, меѓу кои Законот за оперативно техничката агенција и за електронски комуникации, Ѓорге Иванов се потврди ...
  сите 37 | | | веќе видена

  Претседателот Ѓорге Иванов не ги потпиша указите за прогласување на законите за за заштита од дискриминација и за оперативно техничката агенција и електронски ...
  сите 37 | | | веќе видена

  Северна Македонија е подготвена денеска да почне со преговори, и во тој дел се исполнети сите услови. Меѓутоа, има многу непредвидливи моменти од сега па до ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Претседателот Ѓорге Иванов може да потпише пoмилyвaњe до 12 мај без можност да ја поништи неговиот наследник, пишува Инфомакс . Според консултации со повеќе ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Претседателот на Собранието – Талат Џафери, очекува дека на седницата закажана за утре, пратениците повторно и без расправа ќе ги изгласаат законите кои ...
  сите 37 | | | веќе видена

  Претседателот Ѓорге Иванов не ги потпиша указите за прогласување на законите за за заштита од дискриминација и за оперативно техничката агенција и електронски ...
  сите 37 | | | веќе видена

  Претседателот Ѓорге Иванов не ги потпиша указите за прогласување на законите за за заштита од дискриминација и за оперативно техничката агенција и електронски ...
  сите 37 | | | веќе видена

  Северна Македонија е подготвена денеска да почне со преговори, и во тој дел се исполнети сите услови. Меѓутоа, има многу непредвидливи моменти од сега па до ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Претседателот на Собранието – Талат Џафери, очекува дека на седницата закажана за утре, пратениците повторно и без расправа ќе ги изгласаат законите кои ...
  сите 37 | | | веќе видена

  Претседателот Ѓорге Иванов не ги потпиша указите за прогласување на законите за за заштита од дискриминација и за оперативно техничката агенција и електронски ...
  сите 37 | | | веќе видена

  Претседателот Ѓорге Иванов не ги потпиша указите за прогласување на законите за за заштита од дискриминација и за оперативно техничката агенција и електронски ...
  сите 37 | | | веќе видена

  Со непотпишувањето на Указите за рефомските закони, меѓу кои Законот за оперативно техничката агенција и за електронски комуникации, Ѓорге Иванов се потврди ...
  сите 37 | | | веќе видена

  Северна Македонија е подготвена денеска да почне со преговори, и во тој дел се исполнети сите услови. Меѓутоа, има многу непредвидливи моменти од сега па до ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Северна Македонија е подготвена денеска да почне со преговори, и во тој дел се исполнети сите услови. Меѓутоа, има многу непредвидливи моменти од сега па до ...
  сите 24 | | | веќе видена