Гибралтар

  во

  Иранскиот танкер, кој пренесува лесна сирова нафта во вредност од 130 милиони долари, го кренал сидрото и почнал да се оддалечува од Гибралтар, покажуваат ...
  сите 66 | | | веќе видена

  Британската енклава Гибралтар го отфрли барањето на САД да продолжи задржувањето на иранскиот супертанкер „Grace1“, според објавата на тамошните власти. Според ...
  сите 66 | | | веќе видена

  Британската енклава Гибралтар го отфрли барањето на САД да продолжи задржувањето на иранскиот супертанкер „Grace1“, според објавата на тамошните власти. Според ...
  сите 66 | | | веќе видена