Гетеборг

  во

  Четири нови линии од скопскиот и четири од охридскиот аеродром ќе бидат пуштени од страна на нискобуџетната авиокмпанија „Визер“ кои ќе бидат поддржани од ...
  сите 70 | | | веќе видена

  Осум нови дестинации преку авиокомпанијата „Визер“ ќе им бидат достапни на македонските граѓани од скопскиот и охридскиот аеродром. Четири нови линии ќе бидат ...
  сите 70 | | | веќе видена

  „Виз Ер“ го доби тендерот за ефтини авио летови од Македонија, и денеска беше потпишан договорот меѓу оваа авио-компанија и Владата на Република Македонија. ...
  сите 70 | | | веќе видена

  Осум нови дестинации преку авиокомпанијата „Визер“ ќе им бидат достапни на македонските граѓани од скопскиот и охридскиот аеродром. Четири нови линии ќе бидат ...
  сите 70 | | | веќе видена