Германци

  во

  Најстарата патничка агенција во светот Томас Кук банкротираше поради огромни долгови при што стотици илјади туристи се заглавени во странски држави бидејќи ...
  сите 44 | | | веќе видена

  Лондон, 23 септември 2019 (МИА) – Најстарата патничка агенција во светот Thomas Cook банкротираше поради огромни долгови при што стотици илјади туристи се ...
  сите 44 | | | веќе видена

  Најстарата патничка агенција во светот Томас Кук банкротираше поради огромни долгови при што стотици илјади туристи се заглавени во странски држави бидејќи ...
  сите 44 | | | веќе видена

  Најстарата патничка агенција во светот Томас Кук банкротираше поради огромни долгови при што стотици илјади туристи се заглавени во странски држави бидејќи ...
  сите 44 | | | веќе видена

  Спорт Манија и Sport Life обложувалници од стартот на Лигата на шампионите ќе организираат хуманитарна акција со Добротворен тикет, а гости ќе ни бидат ...
  сите 72 | | | веќе видена

  Петнаесет месеци откако Хитлер ја заземал Австрија, сите тамошни клубови играле во првенството на Германија. На 18 јуни 1929 година, на „Олимпискиот стадион“ ...
  сите 6 | | | веќе видена

   Сигурно некогаш ви се случило да забележите странци и по изгледот или однесувањето да погодите од каде се... кои се карактеристиките на туристите од разни ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Во светот живеат повеќе луѓе во неслободни држави отколку во демократии. Но, кризи има дури и во земји каде парламентарната демократија е цврсто втемелена во ...
  сите 9 | | | веќе видена

  1 Ова што сега ни се случува, сигурно ќе биде опеано во некое идно народно творештво. Ќе се пеат песни што го величаат отпорот на Македонецот да направи ...
  сите 432 | | | веќе видена

  Денес во Загреб, во просториите на Музичката академија се одржала конференција „Претприемачки мајндсет“, а еден од гостите и говорниците бил и претседателот на ...
  сите 3 | | | веќе видена

  За околу половината од граѓаните на Германија, демократијата во државата е во ризична состојба, покажуваат резултатите на анкетата на „ЈуГов“, чии резултати ги ...
  сите 22 | | | веќе видена

  За околу половината од граѓаните на Германија, демократијата во државата е во ризична состојба, покажуваат резултатите на анкетата на „ЈуГов“, чии резултати ги ...
  сите 13 | | | веќе видена

  За околу половината од граѓаните на Германија, демократијата во државата е во ризична состојба, покажуваат резултатите на анкетата на „ЈуГов“, чии резултати ги ...
  сите 12 | | | веќе видена

  За околу половината од граѓаните на Германија, демократијата во државата е во ризична состојба, покажуваат резултатите на анкетата на „ЈуГов“, чии резултати ги ...
  сите 22 | | | веќе видена

  За околу половината од граѓаните на Германија, демократијата во државата е во ризична состојба, покажуваат резултатите на анкетата на „ЈуГов“, чии резултати ги ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Облаци се формираат над европската економија. Исходот од ураганот се чини јасен - Германија мора да го отвори џебот и да започне да троши, и тоа многу. ...
  сите 27 | | | веќе видена