Георгиевска

  во

  Македонско-словачка монографија „Културата во земјите во транзиција“ ќе биде промовирана денеска во Ректоратот на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“, во ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Македонско-словачка монографија „Културата во земјите во транзиција“ ќе биде промовирана денеска во Ректоратот на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“, во ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Искористување на можностите кои се нудат преку предпристапните фондови од Европската Унија беа главната тема на разговор на денешната средба помеѓу генералниот ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Искористување на можностите кои се нудат преку предпристапните фондови од Европската Унија беа главната тема на разговор на денешната средба помеѓу генералниот ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Искористување на можностите кои се нудат преку предпристапните фондови од Европската Унија беа главната тема на разговор на денешната средба помеѓу генералниот ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Искористување на можностите кои се нудат преку предпристапните фондови од Европската Унија беа главната тема на разговор на денешната средба помеѓу генералниот ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Еден ден пред распишувањето на претседателските избори, судскиот совет објави оглас за избор на претседатели во речиси половина од Основните судови, дознава „ ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Жири-комисиите составени од истакнати писатели, литературни критичари и есеисти ги донесоа одлуките за добитници на традиционалните награди на на Македонија за ...
  сите 42 | | | веќе видена

  Жири-комисиите составени од истакнати писатели, литературни критичари и есеисти ги донесоа одлуките за добитници на традиционалните награди на на Македонија за ...
  сите 44 | | | веќе видена

  Здружението на стечајни работници- УНИТ очекува да бидат опфатени дополнителен број стечајци со измените и дополнувањата на законот за стечајци. Од здружението ...
  | | веќе видена