Георги

  во

  Инцидентот се случил веднаш по завршувањето на борбта помеѓу Георги Караханјан и Тимур Нагибин, после која Нагибин беше дисквалификуван затиоа пто го удри ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Во Бугарија е разоткриена измамничка мрежа која тргувала со државјанства. Тоа не е единствен случај во ЕУ. И други европски држави прават бизниси со пасоши, ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Со засадување на 4.500 цветни насади на плоштадот „Делфина“ во Влае, започна акцијата за есенско хортикултурно уредување низ Општина Карпош. -Акцијата за ...
  сите 39 | | | веќе видена

  На барање на Специјалното јавно обвинителство, судија на претходна постапка од Основниот суд Скопје 1 го замрзна имотот на правните лица „Европа 92 ДООЕЛ ...
  сите 68 | | | веќе видена

  На барање на Специјалното јавно обвинителство, судија на претходна постапка од Основниот суд Скопје 1 го замрзна имотот на правните лица „Европа 92 ДООЕЛ ...
  сите 53 | | | веќе видена

  Судија на претходна постапка во кривичниот суд во Скопје донел одлука да им го замрзне имотот на некои од осомничените правни лица во истрагата на СЈО за ...
  сите 63 | | | веќе видена

  Судија на претходна постапка во кривичниот суд во Скопје донел одлука да им го замрзне имотот на некои од осомничените правни лица во истрагата на СЈО за ...
  сите 84 | | | веќе видена

  Судија на претходна постапка во кривичниот суд во Скопје донел одлука да им го замрзне имотот на некои од осомничените правни лица во истрагата на СЈО за ...
  сите 86 | | | веќе видена

  Проблемот со загадувањето на реките, обработливото земјоделско земјиште, депонирањето на отпадот, проблемот со дивите депонии, узурпирањето на зелени површини ...
  сите 78 | | | веќе видена

  По дојава од ПОЗС Прилеп од стовариште за отпад со старо железо кое се наоѓа во околината на Прилеп, на патот за Крушево, од страна на пиротехничарот Георги ...
  сите 25 | | | веќе видена

  По дојава од ПОЗС Прилеп од стовариште за отпад со старо железо кое се наоѓа во околината на Прилеп, на патот за Крушево, од страна на пиротехничарот Георги ...
  сите 25 | | | веќе видена