Генералштабот

  во

  Николоски додаде дека јасно му е зошто меѓународната заедница не навлегува во суштината на Договорот. Тие велат доколку грчката и македонската Влада го ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ Александар Николоски во интервју за Лидер истакна дека се стигнати насоки од НАТО до армијата, дека во кабинетот на Шеќеринска и ...
  сите 28 | | | веќе видена

  На прашањето зошто ВМРО-ДПМНЕ не отиде на подигнувањето на знамето на НАТО пред Владата, потпретседателот на партијата Александар Николоски, за „Лидер“ кажа ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ Александар Николоски во интервју за Лидер истакна дека се стигнати насоки од НАТО до армијата, дека во кабинетот на Шеќеринска и ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ Александар Николоски во интервју за Лидер истакна дека се стигнати насоки од НАТО до армијата, дека во кабинетот на Шеќеринска и ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Делегација на Армијата на Република Македонија (АРМ) предводена од Началникот на Генералштабот на АРМ, генерал-мајор Васко Ѓурчиновски, денес оствари редовна ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Лошиот рејтинг на терен на ниво на целата држава, особено меѓу гласачите од македонската етничка заедница, го предомислија премиерот Зоран Заев да отстапи од ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Повеќе од 12 милиони денари за унапредување на физичката подготвеност на припадниците на Армијата на Република Македонија (АРМ) како еден од приоритетите за ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Министерката за одбрана Радмила Шекеринска денеска од касарната во Тетово им честиташе на припадниците на Армијата за вчерашниот историски момент во кој нашата ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Повеќе од 12 милиони денари за унапредување на физичката подготвеност на припадниците на Армијата на Република Македонија (АРМ) како еден од приоритетите за ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Повеќе од 12 милиони денари за унапредување на физичката подготвеност на припадниците на Армијата на Република Македонија (АРМ) како еден од приоритетите за ...
  сите 10 | | | веќе видена

    Повеќе од 12 милиони денари за унапредување на физичката подготвеност на припадниците на Армијата на Република Македонија (АРМ) како еден од приоритетите за ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Повеќе од 12 милиони денари за унапредување на физичката подготвеност на припадниците на Армијата на Република Македонија (АРМ) како еден од приоритетите за ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Повеќе од 12 милиони денари за унапредување на физичката подготвеност на припадниците на Армијата на Република Македонија (АРМ) како еден од приоритетите за ...
  сите 72 | | | веќе видена

  Албанската министерка за одбрана Олта Џачка достави предлог до Претседателот на државата за разрешување на Командантот на поморските сили, генерал мајор Илбер ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Албанската министерка за одбрана Олта Џачка достави предлог до претседателот на државата за разрешување на командантот на Поморските сили, генерал мајор Илбер ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Албанската министерка за одбрана Олта Џачка достави предлог до Претседателот на државата за разрешување на Командантот на поморските сили, генерал мајор Илбер ...
  сите 19 | | | веќе видена