Гејтс

  во

  Светските милијардери секојдневно се збогатуваат за дополнителни 2,5 милијарди долари. Бројката на милијардери во светот достигна 2.208, што е двојно повеќе ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Бројката на милијардери во светот достигна  2.208, што е двојно повеќе отколку пред 10 години. Заедничкото богатство на 26-те најбогати луѓе во светот минатата ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Милијардерите во светот секојдневно стануваат побогати за 2,5 милијарди долари, додека сиромашната половина на глобалната популација е сè посиромашна. Новото ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Светските милијардери секојдневно се збогатуваат за дополнителни 2,5 милијарди долари. Бројката на милијардери во светот достигна 2 208 што е двојно повеќе ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Светските милијардери секојдневно се збогатуваат за дополнителни 2,5 милијарди долари. Бројката на милијардери во светот достигна 2.208, што е двојно повеќе ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Светските милијардери секојдневно се збогатуваат за дополнителни 2,5 милијарди долари. Бројката на милијардери во светот достигна 2.208, што е двојно повеќе ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Милијардерите во светот секој ден стануваат побогати за 2,5 милијарди долари, додека сиромашната половина на глобалната популација станува сè посиромашна, ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Мајк Галос, поранешен вработен во компанијата „Мајкрософт“, објави фотографија на која може да се види како Бил Гејтс чека во ред за бургер пред сендвичарница ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Поранешниот вработен на „Мајкрософт“, Мајк Галос, на „Фејсбук“ објави фотографија од Бил Гејтс, кој чека во ред за да купи хамбургер од синџирот за брза храна ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Поранешниот вработен на „Мајкрософт“, Мајк Галос, на „Фејсбук“ објави фотографија од Бил Гејтс, кој чека во ред за да купи хамбургер од синџирот за брза храна ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Бил и Мелинда Гејтс на неодамнешна дискусија за глобалното здравје објаснија на кои начини животот на луѓето е подобар во одноа на изминатите неколку децении. ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Поранешниот вработен на „Мајкрософт“, Мајк Галос, на „Фејсбук“ објави фотографија од Бил Гејтс, кој чека во ред за да купи хамбургер од синџирот за брза храна ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Мајк Галос, поранешен вработен во компанијата „Мајкрософт“, објави фотографија на која може да се види како Бил Гејтс чека во ред за бургер пред сендвичарница ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Компјутерот кој општина Радовиш и го донираше на полициската станца ги вжешти социјалните мрежи. Објавата на информацијата дека градоначалникот Герасим ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Бил Гејтс иако е еден од најбогатите луѓе во светот и тој мора да почека во ред за хамбургер, исто како и останатите. Милијардерот- љубител на хамбургери, за ...
  сите 17 | | | веќе видена