Гечевски

  во

  По 15-та титула на нашиот најтрофеен клуб КК „Работнички“, голем успех и на подмладокот. Младите кошаркари на КК „Работнички“ до М20 го освоија државниот ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Највозрасниот кошаркар кој настапува во Купот во Кавадарци, Ѓорѓи Чековски, со шест освоени куп пехари, е најтрофејниот активен играч според бројот на освоени ...
  сите 60 | | | веќе видена

  По иницијатива на премиерот Зоран Заев и директорот на Агенцијата за млади и спорт, Дарко Каевски, во свечената сала во Владата се одржа работна средба за ...
  сите 19 | | | веќе видена

  На прес конференцијата во Владата на Република Македонија по одржана работна средба на спортските чинители во земјава беше обелоденето дека ќе се донесе ...
  сите 20 | | | веќе видена

  На прес-конференција ги нагласив заложбите на Влада на Република Македонија да обезбеди неопходна поддршка за остварување на квалитетни спортски можности и ...
  сите 21 | | | веќе видена

  На иницијатива на премиерот Зоран Заев и директорот на Агенцијата за млади и спорт, Дарко Каевски во свечената сала во Владата се одржа работна средба за ...
  сите 22 | | | веќе видена

  На иницијатива на премиерот Зоран Заев и директорот на Агенцијата за млади и спорт, Дарко Каевски во свечената сала во Владата се одржа работна средба за ...
  сите 23 | | | веќе видена

  По иницијатива на премиерот Зоран Заев и директорот на Агенцијата за млади и спорт, Дарко Каевски, во свечената сала во Владата се одржа работна средба за ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Нов закон за спорт, десетгодишна стратегија за развој на спортот во Македонија, Дом на спортот, повеќе средства за постоечките и новите спортисти и ...
  сите 13 | | | веќе видена

  На инцијатива на Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев и директорот на Агенцијата за млади и спорт, Дарко Каевски, со присуство на ...
  сите 15 | | | веќе видена