GB

    во

    При купување на нов паметен телефон, траењето на батеријата е помеѓу поважните, ако не и најважните мерила? Еве преглед на смартфоните претставени оваа година ...
    сите 16 | | | веќе видена

    Во борбата за што е можно поголема покриеност на предната страна од телефонот со што е можно поголем екран, досега може да се каже дека најголем успех го имаше ...
    сите 16 | | | веќе видена