Газпром

  во

  Во рамки на почетокот на 7. Сезона на Меѓународниот детски општествено одговорен проект “Фудбал за пријателство”, под покровителство на Компанијата “Газпром” ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Во рамки на почетокот на 7. Сезона на Меѓународниот детски општествено одговорен проект „Фудбал за Пријателство“, под покровителство на компанијата „Газпром, ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Интернационалната општествено – одговорна програма за деца, „Фудбал за Пријателство“ на компанијата „Газпром“ повторно ја започна својата еколошка иницијатива. ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Во рамки на почетокот на 7. Сезона на Меѓународниот детски општествено одговорен проект “Фудбал за приајтелство”, под покровителство на Компанијата “Газпром” ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Изненадувачка вест ни доаѓа од светот на ракометот. Македонија, Србија, Хрватска, Белорусија, Романија, Словачка, Босна и Херцеговина, а од наредната сезона и ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Руското издание на магазинот „Форбс“ ја објави годишната листа на 200 најбогати бизнисмени во Русија. Нов лидер на листата најбогати е Леонид Михелсон, главен ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Руското издание на магазинот „Форбс“ ја објави годишната листа на 200 најбогати бизнисмени во Русија. Нов лидер на листата најбогати е Леонид Михелсон, главен ...
  сите 11 | | | веќе видена

  15 април 2019 година – Интернационалната општествено – одговорна програма за деца, “Фудбал за Пријателство“ на компанијата “Газпром“ повторно ја започна ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Нуклеарната електрана Акуја и гасоводот Турски поток ќе станат едни од најважните компоненти за регионална и европска енергетска безбедност, изјави рускиот ...
  сите 40 | | | веќе видена

  Нуклеарната електрана Акуја и гасоводот Турски поток ќе станат едни од најважните компоненти за регионална и европска енергетска безбедност, изјави рускиот ...
  сите 41 | | | веќе видена

  Нуклеарната електрана Акуја и гасоводот „Турски тек“ ќе станат едни од најважните компоненти за регионална и европска енергетска безбедност, изјави рускиот ...
  сите 37 | | | веќе видена

  Европскиот паралемент (ЕП) во четвртокот ја прифати директивата којашто би требало да ја отстрани опасноста од создавање монопол над доставувањето и ...
  сите 18 | | | веќе видена