Гаспром

  во

  Интернационалната општествено одговорна програма за деца „Фудбал за пријателство“ на компанијата „Гаспром“ повторно ја почна својата еколошка иницијатива. Како ...
  | | веќе видена

  Како дел од Интернационалната детска општествено одговорна програма „Фудбал за пријателство“ на „Гаспром“, на стадионот Драгао во градот Порто, на бразилскиот ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Коментар на Форин Полиси, Нет.хр Во сегашниот раздор на Русија и Западот, Русија има адут, извоз на природен гас, пишува во својата анализа Димитар Бечев за ...
  сите 6 | | | веќе видена

  (Foreign Policy) - Во сегашниот раздор на Русија и Западот, Русија има адут, извоз на природен гас, пишува во својата анализа Димитар Бечев за Foreign Policy. ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Австрија е заинтересирана за сигурно снабдување со енергија и ќе продолжи со промовирање на рускиот проектот за гасоводот Северен тек 2 и покрај негативниот ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Австрија е заинтересирана за сигурно снабдување со енергија и ќе продолжи со промовирање на рускиот проектот за гасоводот „Северен тек 2“ и покрај негативниот ...
  сите 28 | | | веќе видена