Гардијан

  во

  Канада и даде азил на жена, која помогнала американскиот „свиркач“ Едвард Сноуден да се сокрие во Хонг Конг откако ја објави глобалната програма за следење на ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Во отвореното писмо кое го упати директно до британската премиерка Тереза Меј, илузионистот Ури Гелер јавно порача до политичарката дека лично ќе се заложи со ...
  сите 285 | | | веќе видена

  Тој наведува дека со помош на телепатија ќе го запре Брегизит. Во отвореното писмо до премиерката Тереза Меј, илузионистот наведува дека „физички многу силно ...
  сите 285 | | | веќе видена

  Илузионистот Ури Гелер и порачал на британската премиерка Тереза Меј дека нема да и дозволи да ја изнесе Британија од Европската унија и дека ќе употреби ...
  сите 285 | | | веќе видена

  Криминални банди користеле мртви стаорци за да криумчарат дрога и мобилни телефони во затворот Дорсет во Англија, пренесува британски „Гардијан“. Официјални ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Британскиот министер за финансии Филип Хамонд денеска ги отфрли како неточни тврдењата на некои лондонски весници дека министри во Владата во Лондон „отворено ...
  сите 285 | | | веќе видена

  Британскиот министер за финансии Филип Хамонд денеска ги отфрли како неточни тврдењата на некои лондонски весници дека министри во Владата во Лондон „отворено ...
  сите 285 | | | веќе видена

  Британскиот министер за финансии Филип Хамонд денеска ги отфрли како неточни тврдењата на некои лондонски весници дека министри во Владата во Лондон „отворено ...
  сите 285 | | | веќе видена

  Британскиот министер за финансии Филип Хамонд денеска ги отфрли како неточни тврдењата на некои лондонски весници дека министри во Владата во Лондон „отворено ...
  сите 285 | | | веќе видена

  Британскиот министер за финансии Филип Хамонд денеска ги отфрли како неточни тврдењата на некои лондонски весници дека министри во Владата во Лондон „отворено ...
  сите 285 | | | веќе видена

  Британскиот министер за финансии Филип Хамонд денеска ги отфрли како неточни тврдењата на некои лондонски весници дека министри во Владата во Лондон „отворено ...
  сите 285 | | | веќе видена

  Британскиот министер за финансии Филип Хамонд денеска ги отфрли како неточни тврдењата на некои лондонски весници дека министри во Владата во Лондон „отворено ...
  сите 285 | | | веќе видена

  Властите во Бурма и Кина замижуваат на трговијата со жени од народот Качин во Мјанмар, кои се пренесуваат преку граница, ги продаваат на мажите во Кина, каде ...
  сите 2 | | | веќе видена