Габриел

  во

  Европската комесарка за дигиталното општество и економија во интервју за МИА зборува за нејзината претстојна посета на Македонија, но и за политичките проблеми ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Европската комесарка за дигиталното општество и економија во интервју за МИА зборува за нејзината претстојна посета на Северна Македонија, но и за политичките ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Европската комесарка за дигиталното општество и економија во интервју за МИА зборува за нејзината претстојна посета на Северна Македонија, но и за политичките ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Европската комесарка за дигиталното општество и економија во интервју за зборува за нејзината претстојна посета на Северна Македонија, но и за политичките ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Европската комесарка за дигиталното општество и економија во интервју за МИА зборува за нејзината претстојна посета на Северна Македонија, но и за политичките ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Европската комесарка за дигиталното општество и економија в о интервју за МИА зборува за нејзината претстојна посета на Северна Македонија, но и за политичките ...
  сите 27 | | | веќе видена

  На средбата министрите разговарале за идните заеднички активности од областа на развојот на информатичкото општество, иновациите и претприемништвото. – Темите ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Министерот за информатичко општество и администрација Дамјан Манчевски и министерот за иновации и претприемништво на Косово, Бесим Бечај денеска остварија ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Министерот за информатичко општество и администрација Дамјан Манчевски и министерот за иновации и претприемништво на Косово, Бесим Бечај денеска остварија ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Министерот за информатичко општество и администрација Дамјан Манчевски и министерот за иновации и претприемништво на Косово, Бесим Бечај денеска остварија ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Министерот за информатичко општество и администрација Дамјан Манчевски и министерот за иновации и претприемништво на Косово, Бесим Бечај денеска остварија ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Министерот за информатичко општество и администрација Дамјан Манчевски и министерот за иновации и претприемништво на Косово, Бесим Бечај се сретнаа, при што ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Министерот за информатичко општество и администрација Дамјан Манчевски и министерот за иновации и претприемништво на Р. Косово, Бесим Бечај денеска оствари ја ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Министерот за информатичко општество и администрација, Дамјан Манчевски и министерот за иновации и претприемништво на Косово, Бесим Бечај денеска оствари ја ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Министерот за информатичко општество и администрација, Дамјан Манчевски, и министерот за иновации и претприемништво на Косово, Бесим Бечај, се сретнаа, при што ...
  сите 27 | | | веќе видена