Фрчкоски

  во

  Театралните проверки и потраги по Никола Груевски во понеделнкот попладнето во неговиот дом и во гаражите на партиското седиште на ВМРО-ДПМНЕ, каде што алфите ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Професорот Љубомир Фрчкоски во вечершаното гостување на 1ТВ го коментираше бегството на Никола Груевски и вината ја гледа кај МВР. -Никого не можете да ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Во вечерашното гостување на 1ТВ, професорот Љубомир Фрчкоски со еден поинаков став во врска со бегството на Груевски од земјава. -Никого не можете да убедите ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Професорот Љубомир Фрчкоски во гостување на 1ТВ го коментираше бегството на Никола Груевски и вината ја гледа кај МВР. -Никого не можете да убедите дека тоа не ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Барањето на азил во Унгарија и бегството на поранешниот премиер Никола Груевски е сериозен удар на владеење на правото, коментираше универзитетскиот професор ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Бегството на експремиерот Никола Груевски во Унгарија наметнува низа прашања во однос на начинот кој го напраил тоа, но и пропустот на институциите. На оваа ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Професорот Љубомир Фрчкоски во вечершаното гостување на 1ТВ го коментираше бегството на Никола Груевски и вината ја гледа кај МВР. -Никого не можете да убедите ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Професорот Љубомир Фрчкоски во вечершаното гостување на 1ТВ го коментираше бегството на Никола Груевски и вината ја гледа кај МВР. -Никого не можете да убедите ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Без разлика на процедурите (не)преземени од Судот и обвинителствата МВР морало да преземе оперативни мерки за обезбедување на Никола Груевски за кого многумина ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Професорот и поранешен министер за внатрешни работи како и кандидат за претседател на државата од редовите на СДСМ Љубомир Данаилов Фрчкоски на социјалната ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Професорот и актуелен поддржувач на политиките на владеачката партија од редовите на СДСМ Љубомир Фрчкоски на социјалната мрежа Фејсбук му реплицираше на Саше ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Професорот и поранешен министер за внатрешни работи како и кандидат за претседател на државата од редовите на СДСМ Љубомир Данаилов Фрчкоски на социјалната ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Костадин Костадинов една недела молчи по кој критериум неговата мајка излезе како најкомпетентен кадар од Струмица и струмичко за да биде вработена во ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Костадин Костадинов една недела молчи по кој критериум неговата мајка излезе како најкомпетентен кадар од Струмица и струмичко за да биде вработена во ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Костадин Костадинов една недела молчи по кој критериум неговата мајка излезе како најкомпетентен кадар од Струмица и струмичко за да биде вработена во ...
  сите 9 | | | веќе видена

  ВМРО-ДПМНЕ ѝ го честита вработувањето во Централниот регистар на Струмица на Фанија Костадинова, мајката на Костадин Костадинов, портпаролот на СДСМ и пратеник ...
  сите 29 | | | веќе видена