Франсоа Оланд

  во

  [freetext] Новиот главен економист на ММФ доаѓа на сцена во проблематично време. Но, таа е од либералната економска школа, со докторат на Универзитетот ...
  сите 49 | | | веќе видена

  Дваесет лидери на самит во Вашингтон во 2008 година бараа излез од најтешката криза што го погоди светот од почетокот на 20 век. Една деценија подоцна, земјите ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Центристичката партија Републиката во движење (LREM) на францускиот претседател Емануел Макрон е израмнета со крајната десница Национален собир (RN), ...
  сите 33 | | | веќе видена

  Јавноста го следи секој чекор на шефовите на државите и влади и често се на удар на критика, со обвинувања дека заработуваат енормно високи пари. Еве колку ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Американскиот претседател, Доналд Трамп ги налути Французите и Британците со изјавата за насилството во нивните земји. Трамп изјави дека, доколку терористичка ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Поранешниот француски претседател Франсоа Оланд денеска гневно реагираше по изјавата на американскиот претседател Доналд Трамп за високите стапки на насилство ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Поранешниот француски претседател Франсоа Оланд денеска гневно реагираше по изјавата на американскиот претседател Доналд Трамп за високите стапки на насилство ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Поранешниот француски претседател Франсоа Оланд денеска гневно реагираше по изјавата на американскиот претседател Доналд Трамп за високите стапки на насилство ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Поранешниот француски претседател Франсоа Оланд денеска гневно реагираше по изјавата на американскиот претседател Доналд Трамп за високите стапки на насилство ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Од лош кавијар до претседатели како повраќаат, храната отсекогаш играла значајна улога во дипломатските состаноци Светските лидери и политичари честопати ...
  сите 163 | | | веќе видена

  Францускиот претседател, Емануел Макрон и неговата сопруга Брижит сите лични трошоци ги плаќаат од свој џеб, пишува весникот „Паризијен“. Тоа вклучува трошоци ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Францускиот претседател, Емануел Макрон и неговата сопруга Брижит сите лични трошоци ги плаќаат од свој џеб, пишува весникот „Паризијен“. Како што е наведено, ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Францускиот претседател, Емануел Макрон и неговата сопруга Брижит сите лични трошоци ги плаќаат од свој џеб, пишува весникот „Паризијен“. Како што е наведено, ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Францускиот претседател, Емануел Макрон и неговата сопруга Брижит сите лични трошоци ги плаќаат од свој џеб, пишува весникот „Паризијен“. Како што е наведено, ...
  сите 137 | | | веќе видена