Франциско

  во

  Во пожарите кои беснеат во Калифорнија, досега загинаа најмалку 48 лица, со што оваа огнена стихија стана најсмртоносната во историјата на американската ...
  сите 135 | | | веќе видена

  Во пожарите кои беснеат во Калифорнија, досега загинаа најмалку 48 лица, со што оваа огнена стихија стана најсмртоносната во историјата на американската ...
  сите 135 | | | веќе видена

  Во пожарите кои беснеат во Калифорнија загинале најмалку 50 лица, со што оваа огнена стихија станала најсмртоносна во историјата на таа американска сојузна ...
  сите 135 | | | веќе видена

  Најтопло препорачуваме да го гледате и да го уживате овој махерски снимен и скоцкан видео портртет на фасцинантното балканско тромеѓе. Уште повеќе жал ќе ве ...
  | | веќе видена